Καλος Ηρθατε στο Petmate

PetMate Οδηγίες

Βήμα 1: Κάνε την Εγγραφή σου. Ολοκλήρωσε την Εγγραφή σου πατώντας στο κουμπί ‘Εγγραφή’, συμπληρώνοντας όλα τα πεδία και ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφονται στη διαδικασία εγγραφής.

Βήμα 2: Συνδέσου στην πλατφόρμα. Έχοντας ολοκληρώσει την εγγραφή, χρησιμοποίησε το όνομα χρήστη και τον κωδικό που δημιούργησες κατά την εγγραφή σου για να συνδεθείς στην πλατφόρμα.

Βήμα 3: Πρόσθεσε το κατοικίδιό σου. Είναι σημαντικό να συμπληρώσεις όλα τα απαραίτητα πεδία καθώς αυτά θα αναγράφονται πάνω στο ψηφιακό βιβλιάριο του κατοικίδιου. Επιπλέον μπορείς να συμπληρώσεις όποια επιπλέον στοιχεία θέλεις, καθώς και τυχόν ιατρικές πληροφορίες γνωρίζεις.

Βήμα 4: Παράγγειλε το ψηφιακό βιβλιάριο και το smart tag του κατοικίδιου. Έχοντας συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία, πατήστε στο κουμπί ‘Αγορά Ψηφιακού Βιβλιαρίου & Smart Tag’. Θα λάβετε στο email σας το σχετικό τιμολόγιο μέσω PayPal. Αφού ολοκληρώσετε την πληρωμή του, θα παραλάβετε μέσω ταχυδρομείου το Ψηφιακό Βιβλιάριο και το Smart Tag του κατοικιδίου σας.

Βήμα 5: Προσκαλέστε τον Ιατρό σας. Μπορείτε να ελέγξετε εάν ο Ιατρός σας είναι ήδη εγγεγραμμένος στην πλατφόρμα πατώντας στο κουμπί ‘Αναζήτηση Ιατρού.΄Εφόσον δεν είναι στη λίστα, μπορείτε να τον προσκαλέσετε πατώντας το κουμπί ‘Προσθήκη Ιατρού’ και συμπληρώνοντας τα σχετικά πεδία. Αφού ο Ιατρός γραφτεί στην πλατφόρμα, μπορεί να συμπληρώνει και εκείνος/η το ψηφιακό βιβλιάριο του κατοικίδιού σας.

Είστε έτοιμοι! Πλέον όποιος σκανάρει το SmartTag του κατοικίδιού σας βλέπει το τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει και λαμβάνετε μέσω email την τοποθεσία όπου βρέθηκε.